Accountmanager vacature

Accountmanager vacature

Op zoek naar een accountmanager vacature in de dentale sector? Dan zit je bij DentalMatch goed: wij hebben regelmatig vacatures voor functies als accountmanager. Maar wat doe je als accountmanager nu eigenlijk? Het kan bijvoorbeeld zijn dat je accountmanager wordt voor een bedrijf in tandheelkundige producten. Je gaat dan het land door, langs bij klanten en potentiële klanten. Je onderhoudt relaties, en start nieuwe waar het kan. Een functie als accountmanager in de tandheelkunde is leuk en uitdagend. Je bent bezig met sales, je bent het gezicht van de onderneming die je vertegenwoordigd en leert daarnaast veel over de branche. Een ideale combinatie.

Accountmanager vacature bij DentalMatch

Voor een vacature als accountmanager ben je, zoals je gelezen hebt, aan het juiste adres bij DentalMatch. Wij hebben vaak een ruim aanbod vacatures als accountmanager. Onze recruiters helpen jou aan een leuke functie! Ben je werkgever? Ook dan ben je zeker welkom bij DentalMatch. Wij zorgen ervoor dat jouw open vacatures ingevuld worden. DentalMatch zorgt altijd voor de juiste persoon op de juiste plaats. En dit doen wij met passie en betrokkenheid!

DentalMatch werft, selecteert en detacheert in de tandheelkundige sector. Onze professionals beschikken over ervaring als recruiter én de tandheelkundige branche. Met onze open, persoonlijke, analytische en transparante aanpak, wordt er gewerkt voor de kandidaten en bedrijven. Op deze manier komen wij tot de perfecte match! Ook wanneer je op zoek bent naar accountmanager vacatures.

Accountmanager vacatures gezocht? Solliciteer nu!

Bij DentalMatch ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar een vacature met de functie accountmanager. Bekijk onze vacatures en zodra je een hebt gevonden die perfect bij je past, kun je meteen solliciteren via de ‘Solliciteer direct’ knop.

Nog ergens vragen over? Aarzel dan niet en neem contact op met de professionals van DentalMatch. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06 – 26 99 70 44. Mailen is ook mogelijk naar alida@dental-match.nl. Via onze website kun je ook het contactformulier invullen. Je wordt altijd snel en goed geholpen door een van de specialisten van DentalMatch. Succes in je zoektocht naar een passende vacature als accountmanager.

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van de openstaande accountmanager vacatures en/of andere commerciële functies in de dentale sector. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!

Geen vacatures gevonden