Balieassistent vacatures

Balieassistent

Ben je op zoek naar een Balie-assistent vacature? Dan zit je altijd goed bij DentalMatch. DentalMatch heeft altijd een uitgebreid en actueel overzicht van tandheelkundig gerelateerde vacatures. Ben je werkzoekende en wil je aan het werk als Balie-assistent? Dan kunnen de recruiters van DentalMatch je altijd helpen. Balie-assistent gezocht binnen uw tandartspraktijk? Dan staan onze accountmanagers voor u klaar om deze vacature te laten vervullen door een ervaren professional. Wij doen dit altijd op een open en transparante wijze. Door onze ervaring weten wij precies de juiste match voor elke praktijk te maken. Als Baliemedewerker bij een tandarts vervul je immers een belangrijke rol. De balie assistent van de tandarts verwelkomt patiënten en kan ze op hun gemak stellen.

Balieassistent gezocht

Werken als Balie-assistent is leuk en veelzijdig werk. De hele dag door heb je contact met klanten en natuurlijk met andere medewerkers op de praktijk. Daardoor is het een sociale functie, waarbij je je geen minuut verveelt. Het doen van administratie, het regelen van afspraken en meer. Kortom, het vervullen van een vacature als Balie-assistent levert een leuke en veelzijdige functie op. Naast de functie-eisen wil je natuurlijk ook een fijne werksfeer als Balie assistent van de tandarts. Bij DentalMatch kijken we daarnaar. Pas jij als persoon binnen een praktijk dan zijn jullie voor elkaar gemaakt. Zo kom jij tevreden binnen als medewerker bij een tandartspraktijk.

Bekijk onze vacatures als Balieassistent vandaag nog

Interesse in een Balie-assistent vacature? DentalMatch heeft diverse Balie assistent vacatures in het bestand. Reageer vandaag nog op een van onze vacatures! Wie weet ben jij de topper die wij zoeken. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact op met de professionals van DentalMatch. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06 – 48 42 70 10. Mailen is ook mogelijk naar kashmir@dental-match.nl. Je wordt altijd snel en goed geholpen door een van de specialisten van DentalMatch. Succes in jouw zoektocht naar een passende vacature als Balie-assistent!

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van de openstaande Balie-assistent vacatures. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!