Omloopassistent vacatures

Omloopassistent

Op zoek naar een vacature als Omloopassistent? DentalMatch is precies de plek waar je moet zijn! DentalMatch heeft een ruim aanbod van vacatures binnen de tandheelkundige sector. Zo hebben wij ook vacatures als Omloopassistent. Door de betrokkenheid en passie van DentalMatch, kun jij rekenen op een goede plaatsing. Of je nu werkgever of werkzoekende bent: wij zorgen ervoor dat jij tevreden bent. DentalMatch streeft er naar om elke Omloopassistent functie snel te vervullen met de juiste persoon op de juiste plaats. Met onze open en persoonlijke aanpak zoeken wij bij elke Omloopassistent vacature de juiste match.

Ga aan de slag als Omloopassistent

De functie van Omloopassistent is een belangrijke binnen elke tandheelkundige praktijk. Veel praktijken beschikken over een Omloopassistent. Maar wat doe je nu eigenlijk precies in de Omloopassistent functie? Je houdt je onder meer bezig met apparatuur en instrumenten waar tandartsen en andere specialisten mee werken. Jij bent eigenlijk de spil van het bedrijf. Zonder goede apparatuur en instrumenten kan de specialist zijn werk immers niet doen. Het werk is veelzijdig en vergt verantwoordelijkheidsgevoel. In de functie van Omloopassistent kan het soms erg hectisch zijn. Jij weet je hoofd koel te houden en laat alles op rolletjes lopen.

Werken als Omloopassistent? DentalMatch helpt jou aan de functie!

Bij DentalMatch hebben we vaak een breed aanbod aan diverse vacatures. Interesse in een van onze vacatures als Omloopassistent? Reageer vandaag nog! Wanneer je nog vragen hebt, helpen wij je graag verder. Aarzel niet en leg contact met de behulpzame experts van DentalMatch. Dit kan via verschillende manieren. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06-48 42 70 10. Mailen is ook mogelijk naar kashmir@dental-match.nl. Ook is het natuurlijk mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met jou op. Wij streven er altijd naar je snel en gericht bij te laten staan door een van de professionals van DentalMatch. Succes in je zoektocht naar een passende vacature!

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van alle openstaande Tandartsassistent vacatures met daaronder eventuele Omloopassistent vacatures. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!

Tandartsassistent | Ouderenzorg | Noord- en Midden Limburg

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als tandartsassistent en geïnteresseerd in met name de ouderen doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een ambulante mondzorgorganisatie gericht op zorg aan kwetsbare, oudere patiënten in Noord- en Midden Limburg, zijn wij op zoek naar een ervaren, vriendelijke en betrokken tandartsassistent voor minimaal 2 dagen per week. 

Orthodontieassistent | Leiden | 3-5 dagen

Vind jij het leuk om een orthodontist te assisteren en het aanspreekpunt voor patiënten te zijn? Voor een moderne tandartsengroepspraktijk met diverse specialisaties, waaronder orthodontie, in de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een orthodontie assistent voor 3 tot 5 dagen per week.