Orthodontieassistent vacatures

Vacature Orthodontieassistent

Op zoek naar een Orthodontieassistent vacature? Bij DentalMatch zit je dan goed. Het actuele overzicht van DentalMatch geeft altijd duidelijk weer wat de mogelijkheden zijn en toont je de meest actuele Orthoassistent vacatures. DentalMatch is specialist op het gebied van vacatures in de tandheelkundige branche. Met veel betrokkenheid werken de experts van DentalMatch samen met jou om een passende functie te vinden. Of je nu werkzoekende bent, of werkgever: wij kunnen je helpen. Wij luisteren altijd aandacht naar de wensen van zowel kandidaat als opdrachtgever om zo tot een perfecte match te komen. Dus ook als er bij jou op de praktijk een Orthodontieassistent wordt gezocht zit je bij ons helemaal goed.

De vacature van Orthodontieassistent vervullen

Als Orthoassistent ondersteun je werkzaamheden van de orthodontist. Het werk is veelzijdig en leuk. Door de diversiteit van de functie ben je goed in het scheiden van hoofd- en bijzaken en weet je altijd precies wanneer wat moet gebeuren. Het fijne is dat DentalMatch de branche goed kent en daardoor weet wat er gevraagd wordt van beide kanten. Dat betekent dat wij je goed kunnen helpen aan een mooie functie als Orthoassistent. Wij nemen de tijd om je goed te leren kennen en zorgen dan ook dat de praktijk altijd past bij je persoonlijke voorkeuren.

Reageer vandaag nog op onze vacature Orthodontieassistent

Op zoek naar een vacature Orthodontieassistent? Aarzel dan niet en neem contact op met de professionals van DentalMatch. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06 – 48 42 70 10. Mailen is ook mogelijk naar kashmir@dental-match.nl . Ook kan je ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. We streven er altijd naar je snel en goed te laten helpen door een van de specialisten van DentalMatch. Succes met je zoektocht naar een passende vacature als Orthodontieassistent!

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van alle openstaande Tandartsassistent vacatures met daartussen de Orthodontieassistent vacatures. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!

Tandartsassistent | Ouderenzorg | Noord- en Midden Limburg

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als tandartsassistent en geïnteresseerd in met name de ouderen doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een ambulante mondzorgorganisatie gericht op zorg aan kwetsbare, oudere patiënten in Noord- en Midden Limburg, zijn wij op zoek naar een ervaren, vriendelijke en betrokken tandartsassistent voor minimaal 2 dagen per week. 

Orthodontieassistent | Leiden | 3-5 dagen

Vind jij het leuk om een orthodontist te assisteren en het aanspreekpunt voor patiënten te zijn? Voor een moderne tandartsengroepspraktijk met diverse specialisaties, waaronder orthodontie, in de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een orthodontie assistent voor 3 tot 5 dagen per week.