Paro preventieassistent vacatures

Paro preventieassistent vacatures

Op zoek naar een paro preventieassistente assistent vacature? Bij DentalMatch tref je altijd een goed overzicht van actuele vacatures voor deze functie. Wil jij graag geholpen worden op een open en persoonlijke manier. Dan zit je bij DentalMatch helemaal goed. De betrokkenheid en expertise van DentalMatch zorgt er altijd voor dat jij snel aan het werk kan. Voor werkzoekenden in de tandheelkundige branche is DentalMatch dus de ideale partner. Maar ook als werkgever kan je uiteraard bij ons terecht. Wij zorgen dat uw paro-assistent vacature netjes wordt vervuld. Onze accountmanagers zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats komt te werken bij uw bedrijf.

Paro preventieassistente vacature: het werk van een paro-assistent

Wat zijn nu eigenlijk de werkzaamheden van een paro-assistent? Hierbij kun je denken aan tandsteen verwijderen, afdrukken maken, noodkronen plaatsen en meer. Daarnaast draag je zorg voor mondhygiëne en gezonder tandvlees. Het gaat hierbij om gespecialiseerde werkzaamheden. Zo mag je bijvoorbeeld tandsteen tot maximaal 6 millimeter verwijderen. Bijscholing hoort dus bij de functie. Extra scholing is ook waar de paro preventieassistent zich onderscheid van de reguliere preventieassistent. Hoe het ook zij: het werk als paro assistent is veelzijdig. Daarnaast is het dankbaar werk: je helpt mensen aan een mooi gebit!

Een mooie paro preventieassistent vacature? Bij DentalMatch zit je goed!

Geïnteresseerd om een vacature als paro preventieassistent te vervullen? Bekijk dan het actuele vacatureoverzicht van DentalMatch. Liever eerst contact opnemen of heb je nog vragen over ons of een bepaalde vacature? Bellen of het sturen van een WhatsApp is altijd mogelijk naar 06-48 42 70 10. Mailen kan ook naar kashmir@dental-match.nl Ook kan je jouw vragen of opmerkingen achterlaten via het contactformulier. Wij nemen dan contact met jou op. Bij DentalMatch word je altijd snel en goed geholpen door onze professionals in jouw zoektocht naar een passende vacature. Veel succes!

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van alle openstaande preventieassistent vacatures, met daarbij eventuele paro preventieassistent vacatures. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!