Praktijkmanager vacature

Praktijkmanager vacature

Ben je op zoek naar een praktijkmanager vacature in de tandheelkundige industrie? Dan is DentalMatch de aangewezen partij voor jou. Bij DentalMatch tref je met regelmaat interessante vacatures voor deze functie. Hierbij gaat het om vacatures door heel Nederland.

En wat doe je nu precies als praktijkmanager? Wat is je takenpakket? Als praktijkmanager in de tandartspraktijk ben je verantwoordelijk voor de algehele praktijkvoering van een tandartspraktijk. Hierbij gaat het om administratieve, commerciële, facilitaire en personeel gerelateerde werkzaamheden.

Praktijkmanager vacature en meer bij DentalMatch

DentalMatch richt zich op een breed spectrum aan vacatures voor de tandheelkundige branche. Zo ook vacatures om aan de slag te gaan als praktijkmanager in de tandartspraktijk. Maar om wat voor vacature het ook gaat: bij DentalMatch kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit en service. Wij werken met passie en betrokkenheid samen met zowel werkzoekenden als werkgevers. Wij zorgen ervoor dat je als werkzoekende een passende functie vindt. Is het geen praktijkmanager? Kijk dan eens naar onze account– of productmanager vacatures. Daarnaast zorgen wij dat je als werkgever de juiste persoon op de juiste plaats krijgt. Een perfecte match!

Bekijk de praktijkmanager vacatures van DentalMatch

Ben je op zoek naar vacatures als praktijkmanager in de tandheelkundige branche? Bekijk dan onze vacatures. Heb je een relevante praktijkmanager vacature gevonden? Solliciteer dan direct door het formulier op onze website in te vullen. Dit doe je binnen een paar stappen, waaronder het toevoegen van je cv.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem snel contact op met de professionals van DentalMatch. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06 – 26 99 70 44. Mailen is ook mogelijk naar alida@dental-match.nl. Op onze website kun je ook het contactformulier invullen. Je wordt altijd snel en goed geholpen door een van de specialisten van DentalMatch. Succes in je zoektocht naar een passende vacature als praktijkmanager of een gerelateerde vacature!

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van de openstaande praktijkmanager vacatures. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!

Praktijkmanager | Regio Den Haag | 3 tot 4 dagen

Wil jij werken voor een tandheelkundige organisatie met een maatschappelijke missie? Voor de operationele leiding van een 5-kamer praktijk in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een gedreven en doortastende praktijkmanager die ervaring heeft met veranderingsmanagement. We zijn op zoek naar kandidaten die 3 tot 4 dagen in de week beschikbaar zijn.