Salesmanager vacatures

Vacatures salesmanager

Zoek je naar een vacature als salesmanager binnen de tandheelkundige branche? Dan is DentalMatch de juiste partij voor jou. Met onze open en transparante aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Ons handige vacatureoverzicht zorgt ervoor dat je binnen no time een goede positie als salesmanager gevonden hebt. Door de betrokkenheid en professionaliteit zorgt DentalMatch altijd voor goede resultaten. Ook als er bij jouw bedrijf een sales manager gezocht wordt, zit je bij ons goed. Wij kijken goed naar het profiel en de cultuur van jullie organisatie en zoeken daar een passende salesmanager bij. Zowel voor werkzoekenden als werkgevers: DentalMatch plaatst de juiste persoon op de juiste plaats.

Salesmanager gezocht: het werk van een salesmanager

Wat doe je wanneer je de vacature van salesmanager vervult? Binnen de tandheelkunde betekent dit vaak dat je verantwoordelijk bent voor de verkoop van producten die gebruikt worden in praktijken. Denk hierbij aan gespecialiseerde apparatuur of instrumenten waarmee de tandarts zijn of haar werk doet. Telefonisch of ‘face to face’ ga je in gesprek met leads: potentiële klanten. Deze veelzijdige functie is uitdagend en heeft een zeer sociaal karakter. Ook krijg je er energie van om targets te behalen en ben je een echte winnaar. Ben jij goed in verkoop? Kijk dan eens wat DentalMatch voor je kan betekenen.

Op zoek naar een salesmanager vacature? Neem contact op met DentalMatch

Interesse in een salesmanager vacature? Aarzel niet en neem contact op met de professionals van DentalMatch. Dit kan op een aantal manieren. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar naar 06 – 26 99 70 44. Mailen is ook mogelijk naar alida@dental-match.nl. Als je liever hebt dat wij contact met jou opnemen, dan is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Je wordt altijd snel en goed geholpen door een van de experts van DentalMatch. Succes in jouw zoektocht naar een mooie vacature als salesmanager!

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van de alle openstaande commerciële functies, waaronder de salesmanager vacatures. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!

Geen vacatures gevonden