Tandtechnicus vacature

Tandtechnicus vacature

Op zoek naar een passende tandtechnicus vacature? Dan ben je bij DentalMatch zeker aan het juiste adres: vacatures genoeg op het gebied van tandheelkunde. Maar wat houdt het nu eigenlijk precies in om tandtechnicus te zijn? Als tandtechnicus ontwerp, maak en repareer je hulpmiddelen voor het gebit. Denk aan ondersteunende hulpmiddelen, middelen voor vervanging en voor correctie. Als tandtechnicus maak je bijvoorbeeld beugels, kronen en bruggen. Dit werk vereist oog voor detail en is van zeer technische aard. Ben je afgestudeerd in de tandheelkunde en ben je op zoek naar een baan in de branche? Bekijk dan zeker eens de tandtechnicus vacatures bij DentalMatch.

Vind jouw tandtechnicus vacature bij DentalMatch

Voor een vacature als tandtechnicus kun je altijd terecht bij DentalMatch. Of je nu werkzoekende bent, of werkgever: wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een ideale baan. Voor werkzoekenden is het contact met onze recruiters altijd een volgende stap na het reageren op een vacature. Bent u werkgever? Dan zorgen wij er altijd voor dat de juiste persoon op de juiste plaats komt in jouw bedrijf! Een perfecte match, met DentalMatch.

Solliciteren op een vacature als tandtechnicus

Als je bij DentalMatch solliciteert op een vacature als tandtechnicus of je inschrijft als kandidaat, word je altijd op een persoonlijke manier geholpen. Door onze jarenlange ervaring in de werving & selectie en in de tandheelkundige branche, weten onze experts precies wat er gevraagd wordt. Door een persoonlijke, transparante en analytische aanpak brengen wij zowel jouw wensen, als die van de praktijk in kaart en zorgen voor een match waar beide gelukkig van worden. Immers, je wilt niet na 2 maanden weer opnieuw op zoek moeten, omdat de praktijk of het laboratorium niet bij je past. Bij DentalMatch luisteren we dus altijd aandacht naar jouw wensen en voorkeuren in de zoektocht naar een passende vacature als tandtechnicus.

Naast vacatures als tandtechnicus bieden wij nog veel meer

Bij DentalMatch zijn wij specialist in de tandheelkundige sector. Hierdoor bieden wij niet alleen vacatures als tandtechnicus aan, maar ook diverse andere vacatures in de tandheelkunde. Zo bieden wij natuurlijk vacatures als tandarts of waarnemend tandarts aan, maar hebben wij ook vacatures buiten de behandelkamer. Zo kan je bij DentalMatch ook terecht als accountmanager in de tandheelkunde, praktijkmanager of salesmanager. Voor welke vacature je ook solliciteert, bij DentalMatch word je altijd persoonlijk en transparant geholpen.

Solliciteer vandaag nog op onze tandtechnicus vacature

Bij DentalMatch ben je aan het juiste adres, wanneer je op zoek bent naar vacatures als tandtechnicus. Bekijk onze vacatures en solliciteer eenvoudig via de ‘Solliciteer Direct’ knop. Je hoeft alleen nog maar je gegevens in te vullen en je cv bij te voegen. Is dat niet ideaal?

Als je nog vragen hebt over een vacature of meer wilt weten over DentalMatch, aarzel dan niet en neem contact op met de professionals van DentalMatch. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06 – 26 99 70 44. Mailen is ook mogelijk naar alida@dental-match.nl. Op onze website is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Je wordt altijd snel en goed geholpen door een van de specialisten van DentalMatch. Succes in je zoektocht naar een passende vacature als tandtechnicus of een andere baan in de tandheelkunde.

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van de openstaande tandtechnische vacatures. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!