Vacature productmanager

Vacature productmanager

Voor een productmanager vacature in de tandheelkundige branche zit je bij DentalMatch goed. Als specialist binnen deze sector weten wij goed een juiste match te maken tussen bedrijf en kandidaat. Ook voor vacatures als productmanager hebben wij de benodigde kennis. Als productmanager binnen de dentale markt ben je verantwoordelijk voor een ruime hoeveelheid taken. Onder meer het opstellen van marketingplannnen, productlanceringen en het prijsbeleid behoren tot je taken. Een baan dus met veel verantwoordelijkheid. DentalMatch weet met een persoonlijk aanpak de juiste match te maken voor elke vacature als productmanager.

Diverse productmanager vacatures bij DentalMatch

Als  ervaren recruiters van DentalMatch hebben wij een persoonlijke aanpak bij het invullen van productmanager vacatures. Door met aandacht te luisteren naar jouw specifieke wensen, vinden we snel een passende vacature als productmanager waar jij je helemaal thuis voelt. Hierbij maken wij gebruik van een open en transparante aanpak.

Als toeleverancier met een open vacature als productmanager zit je bij DentalMatch goed. Met onze aanpak, zorgen we ervoor dat deze vacature op een juiste manier wordt ingevuld door iemand die perfect binnen jullie bedrijf past. Doordat wij met een relatief klein team werken, kunnen we snel schakelen en zijn we erg flexibel in onze aanpak. Zo kunnen we jouw vacature precies naar wens invullen.

Bekijk de productmanager vacatures van DentalMatch

Als je op zoek bent naar een vacature voor productmanager, neem dan zeker een kijkje binnen onze vacatures. Via de ‘Solliciteer direct’ knop kan je gemakkelijk solliciteren door je gegevens in te vullen en cv toe te voegen.

Heb je vragen over een vacature? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze professionals. DentalMatch is op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt ons bellen of WhatsAppen op 06 – 26 99 70 44. Mailen is ook mogelijk naar alida@dental-match.nl. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan ons contactformulier in. Eén van onze recruiters neemt dan snel contact met je op om je op een kundige manier te helpen. Succes in je zoektocht naar een passende vacature als productmanager. Zijn er geen productmanager vacatures beschikbaar? Kijk dan eens naar onze andere vacatures, zoals accountmanager, salesmanager of praktijkmanager!

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van alle openstaande marketing functies, waaronder eventuele productmanager vacatures. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!

Geen vacatures gevonden