Mondhygiënist vacature

Mondhygiënist vacature

Wie weet tref je bij DentalMatch wel een passende vacature als mondhygiënist. Die kans is best groot! Want laten we eerlijk zijn: mondhygiënist van beroep zijn, is behoorlijk interessant. Zo ben je als mondhygiënist onder andere bezig met preventie en mondverzorging. Je probeert op die manier tandbederf en tandvleesaandoeningen te bestrijden én natuurlijk te voorkomen. Daarnaast adviseer je cliënten over manieren waarop zij hun gebit beter kunnen onderhouden. Al met al écht mensenwerk: je maakt mensen blij met een stralend gebit!

Vind jouw mondhygiënist vacature bij DentalMatch

Het vinden van een passende mondhygiënist vacature is niet altijd eenvoudig. Gelukkig kunnen wij van DentalMatch je goed helpen bij het vinden van de ideale vacature voor mondhygiënist. Wij zorgen dat jij op de juiste plaats terecht komt. Onze recruiters hebben hier ruime ervaring mee.

Heb jij een eigen praktijk, of ben je praktijkmanager? En heb je openstaande vacatures? Wij werken natuurlijk ook samen met werkgevers. Onze recruiters weten precies hoe ze jou moeten bijstaan in de zoektocht naar een passende werknemer.

Wat houdt een mondhygiënist vacature in?

Als u op zoek bent naar mondhygiënist vacatures is het misschien goed om te lezen wat deze functie precies inhoudt. Een mondhygiënist houdt zich voornamelijk bezig met de preventie van tand(vlees) problemen. Denk hierbij aan het voorkomen van gaatjes en bijvoorbeeld tandvleesontstekingen. De patiënt zal eerst onderzocht worden, waarna een behandelplan door de mondhygiënist wordt opgesteld.

Een aantal taken die veelvuldig verricht worden zijn het screenen van tandheelkundige afwijkingen, tandsteen en tandplak verwijderen, kleine gaatjes opvullen en vooral voorlichting geven over hoe de patiënt zijn mondhygiëne kan verbeteren. Bij DentalMatch hebben veelal diverse vacatures als mondhygiënist open staan. Hierbij zorgen wij voor een perfecte match door goed te luisteren naar zowel kandidaat als praktijk. Op die manier kom je te werken bij een praktijk waar jij je thuis voelt.

Vacatures als mondhygiënist en meer

Naast diverse vacatures als mondhygiënist, hebben we bij DentalMatch een ruim aanbod van andere functies in deze branche. Denk hierbij aan vacatures voor tandprotheticus, preventieassistent en tandartsassistent. Op zoek naar iets anders? In ons ruime aanbod tandheelkundige vacatures zit er altijd wel een vacature voor jou bij in deze boeiende en dankbare branche. Voor welke functie je ook bij ons solliciteert, wij zorgen dat je met persoonlijke aandacht wordt geholpen. Wij werken altijd op een open, persoonlijke en transparante wijze, waardoor wij in staat zijn perfecte matches te maken.

Solliciteer nu op de mondhygiënist vacature bij DentalMatch

Interesse in een baan als mondhygiënist? Bekijk dan de vacatures voor mondhygiënisten bij DentalMatch. Heb je een passende vacature gevonden en wil je graag solliciteren voor de functie? Dan kun je eenvoudig solliciteren via de ‘solliciteer direct’ knop. Hierbij hoef je alleen je gegevens in te vullen en je cv bij te voegen.

Nog vragen over een van onze vacatures met functie mondhygiënist? Of wil je meer weten over DentalMatch? neem contact op met de professionals van DentalMatch. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06 – 48 42 70 10. Mailen is ook mogelijk naar kashmir@dental-match.nl. Op onze website kun je het contactformulier invullen. Je wordt altijd snel en goed geholpen door een van de specialisten van DentalMatch. Succes in je zoektocht naar een passende vacature als mondhygiënist of een gerelateerde vacature!

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van de openstaande vacatures voor mondhygiënisten. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!