Tandartsassistent vacature

Tandartsassistent vacature

Op zoek naar een Tandartsassistent vacature in jouw regio? Maak dan kennis met DentalMatch. Wij hebben diverse vacatures in de tandheelkunde, die betrekking hebben op alle regio’s in Nederland. DentalMatch werft, selecteert en detacheert voor zowel tandartspraktijken als toeleverende bedrijven in de tandheelkundige sector. Wij hebben ruime ervaring in zowel personeelswerving als juist ook de tandheelkundige branche. De open, persoonlijke en transparante aanpak zorgt voor succes. Ook wanneer je op zoek bent naar Tandartsassistent vacatures!

Tandartsassistent vacatures: de functie

Als je kijkt naar een vacature als tandartsassistent ben je natuurlijk benieuwd in wat voor een praktijk je terecht komt en wat de specifieke functie van je vraagt. Per vacature beschrijven we dan ook het bedrijfsprofiel van de praktijk en het functieprofiel. Zo heb je een goede indruk van wat je kan verwachten alvorens je solliciteert.

De belangrijkste taak van een tandartsassistent is uiteraard om de tandarts te ondersteunen in zijn werk. Deze werkzaamheden kunnen aardig uiteenlopen. Naast de praktische taken, zoals het aangeven van instrumenten en het helpen van behandelingen uitvoeren, komen er ook administratieve taken bij kijken. Denk hierbij aan het bijhouden van onder meer patiëntendossiers. Het doel is om zo goed mogelijk samen te werken met de tandarts om de werkzaamheden soepel te laten verlopen. Het is een functie die zeker niet onderschat mag worden en daarom besteden we bij DentalMatch veel aandacht en zorg aan het zoeken en vervullen van tandartsassistent vacatures.

Hoe gunstig is de arbeidsmarkt voor tandartsassistenten

Ben je benieuwd naar hoe de arbeidsmarkt eruit ziet? Het toekomstperspectief ziet er erg gunstig uit.  Er is veel behoefte aan vakkundige tandartsassistenten en er is jaarlijks relatief weinig nieuwe instroom. Dit betekent dat er over het algemeen veel keuze is in werkplekken. Dit is terug te zien in de hoeveelheid tandartsassistent vacatures. Met de transparante en persoonlijk aanpak van DentalMatch zorgen we ervoor dat je in een praktijk terecht komt waar jij je thuis voelt. Dit doen we natuurlijk voor zowel de kandidaat als de praktijk, waardoor elke vacature als tandartsassistent de beste match voor beide partijen oplevert.

Tandartsassistent vacature en meer bij expert DentalMatch

Wanneer je op zoek bent naar een tandartsassistent vacature, dan helpen wij je! Aan de slag gaan als tandartsassistent is leuk en uitdagend. Jij vormt een belangrijk aanspreekpunt  en bent op sociaal gebied zeer actief binnen de praktijk. Je spreekt met alle patiënten en stelt ze, waar nodig, gerust. Ben jij op zoek naar een vacature als Tandartsassistent? Dan ben je bij DentalMatch aan het juiste adres.

Wij helpen je graag verder, want de zoektocht naar de juiste werkgever is niet altijd eenvoudig in de tandheelkunde. Gelukkig kunnen wij je op weg helpen. Wij hebben met grote regelmaat vacatures voor tandartsassistent. Wil je graag aan de slag als Tandartsassistent? Dan is de kans erg groot dat onze recruiters jou kunnen helpen. Voor je het weet ben jij aan het werk en help je mensen aan een stralend gebit!

Ben je werkgever? Ook dan staan we voor jou klaar. Onze accountmanagers zorgen er altijd voor dat je de juiste man of vrouw op de juiste plaats krijgt. Wij werven met precisie!

Solliciteer op de vacatures als Tandartsassistent bij DentalMatch

De Tandartsassistent vacatures waar je naar op zoek bent, die vind je bij DentalMatch. Bekijk vandaag nog de openstaande vacatures op onze website. Een vacature gevonden die je aanspreekt? Wacht dan niet langer en solliciteer snel via de knop ‘Solliciteer Direct’. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je gegevens en toevoegen van je cv.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de professionals van DentalMatch. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06 – 48 42 70 10. Mailen is ook mogelijk naar kashmir@dental-match.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Je wordt altijd snel en goed geholpen door een van de specialisten van DentalMatch. Succes in je zoektocht naar een passende vacature als Tandartsassistent of een andere tandheelkundige gerelateerde vacature.

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van alle openstaande Tandartsassistenten vacatures. Bekijk de vacatures of solliciteer direct!

Tandartsassistent | Ouderenzorg | Noord- en Midden Limburg

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als tandartsassistent en geïnteresseerd in met name de ouderen doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een ambulante mondzorgorganisatie gericht op zorg aan kwetsbare, oudere patiënten in Noord- en Midden Limburg, zijn wij op zoek naar een ervaren, vriendelijke en betrokken tandartsassistent voor minimaal 2 dagen per week. 

Orthodontieassistent | Leiden | 3-5 dagen

Vind jij het leuk om een orthodontist te assisteren en het aanspreekpunt voor patiënten te zijn? Voor een moderne tandartsengroepspraktijk met diverse specialisaties, waaronder orthodontie, in de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een orthodontie assistent voor 3 tot 5 dagen per week.