Tandheelkunde vacatures

Vacatures tandheelkunde

Op zoek naar een geschikte vacature in de tandheelkundige sector? Bij DentalMatch bieden we een compleet overzicht van gerelateerde functies binnen deze branche. In de tandheelkunde kan het lastig zijn om een geschikte match te vinden tussen een praktijk of firma en kwalitatief goed personeel. Door onze expertise in deze sector weten wij goed waar zowel werknemer als werkgever naar op zoek zijn. Ook als werkgever ben je dus zeker welkom bij DentalMatch om je vacatures te plaatsen. In overleg met onze accountmanagers zorgen wij er voor dat de juiste medewerker op de juiste positie terecht komt. Zo wordt elke baan in de tandheelkunde op een kwalitatieve manier vervult.

Vacatures tandheelkunde: veelzijdigheid van een baan in de tandheelkunde

Een baan in de tandheelkunde kan veel verschillende functies omvatten. Je denkt waarschijnlijk direct aan het beroep van tandarts. Uiteraard heeft DentalMatch hier verschillende vacatures voor door het hele land. Maar vergis je niet: ons aanbod is veel breder dan dit! Wil je aan het werk als omloopassistent, balie-medewerker of tandartsassistent? Ook daar heeft DentalMatch regelmatig vacatures voor. Zelfs voor functies buiten de praktijk die wel binnen de tandheelkundige sector vallen heeft DentalMatch een passend aanbod. Denk hierbij aan sales– en marketingfuncties, zoals die van accountmanager.

Geschikte vacature binnen de tandheelkunde vinden? DentalMatch helpt je op weg

Interesse in een geschikte tandheelkunde vacature? Aarzel dan zeker niet en leg contact met de behulpzame professionals van DentalMatch. Dit kan op meerdere manieren. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06 – 26 99 70 44. Mailen is ook mogelijk naar alida@dental-match.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan contact met je opnemen. Je wordt altijd snel en gericht geholpen door een van de specialisten van DentalMatch. Succes in je zoektocht naar een passende functie tussen onze tandheelkundige vacatures!

Overzicht vacatures

Hieronder een overzicht van de openstaande tandheelkundige vacatures. Bekijk de vacature of solliciteer direct!

Tandarts | Maasdriel | 1-3 dagen

Werk jij graag met meerdere tandartsen samen in een nieuw ingerichte behandelruimte met de modernste apparatuur? En wil je graag werken bij een praktijk met diverse specialisaties? Wij zoeken een (ervaren) tandarts die graag in een middelgrote, zelfstandige praktijk in Maasdriel samen wil werken met een gevarieerd team van tandartsen en specialisten.