Vacature mondzorg

Vacature mondzorg

Voor een perfecte vacature in de mondzorg ben je op de juiste plaats bij DentalMatch. Wij hebben uiteenlopende vacatures in de tandheelkunde. Allereerst is het misschien handig om de term ‘mondzorg’ iets meer uit te lichten. Want wat houdt het nu eigenlijk in om werkzaam te zijn in de mondzorg? Mondzorg omvat het voorkomen en diagnosticeren van probleem aan het gebit en tandvlees. Na de diagnose volgt vaak een behandeling.

Diverse vacatures in de mondzorg van DentalMatch

DentalMatch heeft veel verschillende vacatures in de mondzorg. Hierbij kun je denken aan functies waarbij je daadwerkelijk in contact komt met een gebit. Denk aan een functie als tandarts, tandartsassistent(e) of bijvoorbeeld mondhygiënist(e). Daarnaast zijn er functies die te maken hebben met de praktijk waarin je werkzaam bent. Denk aan werkzaamheden als praktijkmanager of omloopassistente. Maar ook is DentalMatch dé specialist als het gaat om het invullen van vacatures bij de toeleveranciers in de dentale sector.

Of je werkzoekende bent, of werkgever: DentalMatch staat altijd voor je klaar met diverse vacatures in de mondzorg. Wij zorgen dat jij als werkzoekende op de juiste plek komt, of dat een open vacature bij jouw praktijk gevuld wordt door de juiste persoon!

Bekijk de mondzorg vacatures van DentalMatch

Op zoek naar een baan in de mondzorg? Bekijk dan de vacatures van DentalMatch. Vind je een vacature die bij jou past? Dan kun je in een paar stappen solliciteren via de ‘Solliciteer direct’ knop. Vul je gegevens in, voeg je cv toe en klaar!

Mocht je vragen hebben over onze vacatures in de mondzorg, dan kun je altijd contact opnemen met de professionals van DentalMatch. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je bellen of WhatsAppen naar 06 – 26 99 70 44. Mailen is ook mogelijk naar alida@dental-match.nl. Via onze website kun je ook het contactformulier invullen. Je wordt altijd snel en goed geholpen door een van de specialisten van DentalMatch. Succes in je zoektocht naar een passende vacature in de mondzorg.